Apple In Foxconn Se Strinjajo, Da Drastično Izboljšanje Delovnih Pogojev Naslednje Fair Labor Association Poročilo

zdravje življenjski slog, kolesarjenje, wellness

Imel sem privilegij, da pregledu priložene dokumentacije, poglavitni Vzrok v Dramatični Porast Kroničnih Bolezni. Avtor, Bogata Lear, specializirano za vzorec priznanje. On je izkoriščal naše vlade ZDA baz podatkov in ugotovljenih 40 bolezni, ki imajo več kot podvojilo od leta 1990, nekaj eksponentno. Kot mnogi že sklenila, da ne morejo biti predvsem genetske ker nismo šli zibke-do-groba s še ene generacije v tem asu tako povzroči, da morajo biti okoljski toksini. Medtem ko raziskovalci so ugotovili, da je večina poskusov predlagal nekaj izboljšav v simptomih za različne pogoje, ne vse je mogoče sklepati, izboljšanje ni bilo samo naključja.

Prah se bodo analizirali mineralogists na Združene države amerike Geološke raziskave v Denverju in SUNY severni del Medicinske Syracuse University v New Yorku. V zadnjih 10 letih se je pojavnost diabetesa tipa 2 pri otrocih je povečalo za 150 odstotkov. Nezdravo šoli kosila je lahko dejavnik, ker je veliko predelane hrane so veliko fruktoze in koruzni sirup, ki lahko povzroči diabetesom tipa 2.

ADVERTS
Purosalin
Purosalin je naravni fat burner. Očisti telo strupov in zavira apetit. Odpravlja celulit.

Po vsem svetu, malarija okuži okoli 216 milijonov ljudi na leto, ubijanje okoli pol milijona jih je. Večina smrtnih primerov, ki so med malčki in majhni otroci v najrevnejših predelih Afrike. KDO pravi, da v letu 2016, nekateri $2,7 milijarde bilo vloženih v svetovnem malariji nadzor in odpravo prizadevanja. Podgana Lungworm bolezni, ki je bila dokumentirana v Avstraliji, Aziji, na Pacifiški regiji, na Karibih in v Združenih državah amerike. Študije ekipa nato sledi zdravstvene spremembe, po starosti 55, vključno z razvojem različnih bolezni, upad kognitivnih sposobnosti in fizične omejitve, povezane s staranjem.

Svetovni trendi v zdravstveni izdatki masko veliko raznolikosti. Naslednje zemljevid kaže, kako se skupni izdatki za zdravstvo se je spremenilo po vsem svetu. S klikom na "tabla" v tem vizualizacija omogoča, da plot, specifične za posamezno državo serije. Čeprav trendi niso zelo izrazite za večino držav, obstajajo jasne izjeme (npr.


Ekvador). In obstajajo velike razlike v stopnjah.

Trajanje dela: delo dolge ure na računalniku, brez prekinitve in spreminjanje nalog, lahko vodi v presnovne sindromov, zaradi premalo gibanja. Strmel brez utripa lahko povzroči oči seva.

Po FLA je delavec ankete, 64 odstotkov zaposlenih pravijo, da nadomestilo ne zadovoljijo svoje osnovne potrebe. FLA bo vodila življenjskih stroškov študija v Shenzhen in Chengdu za pomoč Foxconn pri določanju, ali je delavec plače izpolnjujejo FLA zahteve za osnovne potrebe, kot tudi diskrecijske dohodka. Viličar nesreč, ki stanejo podjetja milijone dolarjev vsako leto. Ta članek vam bo priskrbel informacije o tem, kako lahko preprečite, da bi ta poklicne nevarnosti. Dr Bate je upokojeni Orthomolecular Psiholog. V letu 2004 je izumil nov način spanja terapije, ki podvaja Neurofeedback. Neuroliminal Usposabljanja (NT)je tako učinkovit, in za razliko od NFB, dostopna tudi z nizkimi dohodki družine.

Kajenje škoduje skoraj vsak organ v telesu, vključno z vaše srce Kajenje lahko povzroči zastoje in zožitev v vaše arterije, kar pomeni manj krvi in pretok kisika v srcu. Ko poraba cigaret v ZDA zmanjšala, tako ni stopnjo bolezni srca. Vendar, bolezni srca še vedno ostaja številka ena vzrok smrti v ZDA, Kot s tem, da prekomerno telesno težo, spremembe glasu učinke, ki presegajo vtis, ki ga naredite na drugi.

Oteklina grla odgovoren za glasovne spremembe povzroča tudi težave s požiranjem, zato zadušitve na majhnih predmetov je skupna. Če uvala (malo boksarska vreča je na zadnji strani grla) in mandljev nabreknejo, to lahko povzroči smrčanje in nezmožnost, da dihanje skozi nos.